PSD îşi pune cenuşă-n cap după gafa cu Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălău numeşte acţiunea PSD drept „o greşeală impardonabilă”. Foto: Inquam
Niculae Bădălău numeşte acţiunea PSD drept „o greşeală impardonabilă”. Foto: Inquam

PSD a recunoscut, prin mai mulţi lideri şi comunicatori ai săi, faptul că formaţiunea a făcut o greşeală prin distribuirea trucajului în care se spune că Simona Halep a fost huiduită de circa 20.000 de „fani“ pe „Arena Naţională”, şi nu primarul Gabriela Firea. Mai mult, social-democraţii şi-au cerut scuze faţă de jucătoarea de tenis şi fanii acesteia.

Printre primii reprezentanţi ai PSD care au reacţionat şi şi-au cerut scuze faţă de Simona Halep a fost Ionuţ Vulpescu, ex-ministru al Culturii şi persoană care de mai multe ori nu a fost de acord cu mesajele politice ale partidului său. „Simona Halep nu merita nici deturnarea sensului festivităţii de luni seara, nici folosirea numelui ei într-un răspuns lipsit de inteligenţă. Avem obligaţia să ne cerem scuze pentru acest gest. Personal fac acest lucru”, a scris Ionuţ Vulpescu pe pagina sa de Facebook.

Miercuri seară, după ce Liviu Dragnea a anunţat că l-a demis pe cel responsabil de trucajul cu Halep, adică Gabriel Harabagiu, au început să vină şi mesajele de la membrii apropiaţi de liderul PSD. „O eroare de comunicare, o gafă impardonabilă. Nu aşa gândesc PSD-iştii. A fost o prostie inimaginabilă, recunosc, preşedintele a şi luat nişte măsuri, l-a demis pe cel care a generat această prostie. Ceea ce îmi pare rău e că anumite filiale au preluat dintr-un automatism această chestiune şi au distribuit mai departe. Şi, ca să fie foarte clar, îmi cer scuze faţă de Simona Halep, faţă de fanii Simonei Halep şi faţă de toţi românii pentru această gafă impardonabilă”, a declarat Adrian Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD, într-un interviu la Digi24.

„Greşeală impardonabilă“

Apoi, a urmat şi exprimarea regretului în mediul public a lui Niculae Bădălău, lider al PSD Giurgiu şi fost preşedinte executiv al formaţiunii la nivel naţional. „În numele meu şi al organizaţiei judeţene PSD Giurgiu, îmi cer scuze pentru greşeala impardonabilă comisă, fără voia lor, de colegii mei, care se ocupă de transmiterea mesajelor pe online. Poate suna sec, poate fi interpretat ca fiind o demagogie ieftină, ce pot să vă spun este că regret şi încă o dată, îmi cer scuze faţă de Simona Halep, faţă de familia ei minunată, faţă de suporterii de acasă şi din afara ţării“, a afirmat Bădălău, în încercarea de a repara greşeala făcută de organizaţia pe care o conduce, în condiţiile în care Giurgiul a fost printre primele care au distribuit trucajul cu Halep.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite