PSD: Iohannis şi Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-Covid, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele ţării pentru pandemie

PSD: Iohannis şi Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-Covid, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele ţării pentru pandemie

Marcel Ciolacu, preşeidntele PSD. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

PSD acuză Guvernul Orban şi pe preşedintele Klaus Iohannis că încearcă să distragă atenţia de la situaţia generată de pandemie prin declaraţiile referitoare la vaccinul anti-Covid, fiind dat exemplul gestionării problematice a pregătirii spitalelor ţării pentru pandemie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Iohannis şi Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele ţării de lupta cu pandemia.Românii ştiu însă bine ce înseamnă vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de vaccinare goale pentru că nu există încă un vaccin! Aşa cum miile de medici din ţară ştiu şi ei la fel de bine că nici n-ar avea unde să ţină un asemenea vaccin la -80 de grade”, se arată într-un mesaj al PSD.
 
Social-democraţii îi acuză pe liberali că nu au pregătit sistemul sanitar cu aparate care să asigure menţinerea la temperaturi scăzute a vaccinului anti-Covid. „Guvernul PNL nu s-a gândit din timp să doteze sistemul sanitar cu un #lanţdefrig, vital în asemenea situaţii. Guvernarea Orban a probat deja, în competiţia pentru materiale sanitare cu ţările europene, că a adus în România cele mai proaste măşti, la cele mai mari preţuri. Numai ca să poată fura liberalii mai mult! Cu PNL la putere, şi vaccinul va ajunge în Romania la fel: greu şi în condiţii necorespunzătoare!”, au conchis cei de la PSD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările