PSD Galaţi: Considerăm oportună organizarea Congresului în prima jumatate a lunii octombrie

PSD Galaţi: Considerăm oportună organizarea Congresului în prima jumatate a lunii octombrie

Claudiu Brânzan, purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, FOTO arhivă Adevărul

Organizaţia judeţeană PSD Galaţi susţine că partidul trebuie ”să abordeze” alegerile locale şi pe cele parlamentare ”cu o formulă de conducere completă şi puternică”, iar în acest sens Congresul partidului ar trebui organizat în prima jumătate a lunii octombrie, transmite corespondentul Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, Claudiu Brânzan, arată, joi seară, într-un comunicat, că PSD trebuie ”să abordeze” alegerile de anul viitor cu o conducere validată de votul tuturor organizaţiilor teritoriale.

"Actuala guvernare este una din cele mai performante din ultimii ani. Guvernarea actualei coaliţii a făcut posibile măsuri economice şi sociale care vin în sprijinul cetăţenilor şi al societăţilor comerciale din România. Considerăm că o guvernare a PSD trebuie să continue şi după alegerile din anul viitor, dar pentru aceasta trebuiesc câştigate atât alegerile locale, cât şi alegerile parlamentare. Nu putem performa în scrutinele viitoare decât având stabilitate la nivelul conducerii centrale a PSD şi acest lucru nu se poate realiza decât legitimând prin vot lideri puternici pentru un partid puternic", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, din consultările care au avut loc în ultimele zile cu membrii PSD din judeţul Galaţi, cu primarii din judeţ şi cu liderii organizaţiilor teritoriale a reieşit că partidul trebuie "să intre întărit în anul electoral care urmează", iar acest lucru nu se poate realiza decât validând noua conducere centrală a PSD într-un Congres care ar trebui organizat cât mai repede.

"În acest sens, Organizaţia Judeţeană PSD Galaţi consideră oportună organizarea Congresului în prima jumatate a lunii octombrie a acestui an, pentru a putea aborda alegerile viitoare cu o formulă de conducere completă şi puternică", se arată în finalul comunicatului.

Şi alte organizaţii şi lideri locali ai PSD au solicitat devansarea datei congresului, pentru luna octombrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: