PSD face două CEX-uri: unul pentru pucişti, altul pentru remaniere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. Foto: Mediafax/ Andreea Alexandru.
Liviu Dragnea. Foto: Mediafax/ Andreea Alexandru.

PSD ar urma să aibă două şedinţe ale Comitetului Executiv Naţional săptămâna viitoare, una pentru a discuta situaţia puciştilor din partid, în frunte cu Gabriela Firea, iar o alta pentru a stabili remanierea guvernamentală, potrivit Digi24.

Liderul PSD Liviu Dragnea îşi doreşte două întâlniri ale Comitetului Executiv Naţional, separând astfel discuţiile privitoare la remanierea guvernamentală de cea a nemulţumirilor din interiorul partidului. Deşi nu s-a stabilit încă ce se va dezbate în prima întâlnire, surse din partid au declarat pentru Digi24 că decizia finală se va lua vineri.  

Tensiunile din PSD au crescut şi mai mult recent, o temă centrală fiind nu doar revoltele unor lideri importanţi, precum Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu, dar şi remanierea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. 

Miercuri, Liviu Dragnea a fost aproape să se ia la bătaie cu colegul său de partid, Marcel Ciolacu, aflat în grupul „puciştilor“. Disputa a avut loc la finalul şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor. Ulterior, Liviu Dragnea şi-a vărsat nervii şi pe jurnalişti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite