PSD, despre protestele din Piaţa Victoriei: Activitatea Guvernului a fost obstrucţionată de aceste presiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre. FOTO Facebook
Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre. FOTO Facebook

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a afirmat luni, referitor la protestele din Piaţa Victoriei, că activitatea Guvernului a fost „obstrucţionată temporar” din cauza acestor „presiuni”, în condiţiile în care mare parte din timpul premierului Sorin Grindeanu a fost alocat acestei probleme „spinoase”.

Întrebat cum au influenţat protestele din Piaţa Victoriei actul de guvernare, social-democratul Adrian Dobre a susţinut că mare parte din timpul premierului Sorin Grindeanu a fost alocat acestei „probleme spinoase”.

„Trebuie să explicăm faptul că Guvernul a fost blocat o anumită perioadă din cauza manifestărilor care au avut loc, lucrurile sunt clare, datorită presiunilor la care a fost supus. În mod evident că în această perioadă Guvernul a fost încetinit şi că mare parte din timpul prim-ministrului a fost alocat acestei probleme spionoase. Sigur, este un factor care a contribuit la obstrucţionarea temporară, pe parcursul acelei perioade, a activităţii Guvernului”, a afirmat Adrian Dobre, citat de News.ro

Întrebat dacă au existat şi alte presiuni, el a spus: „Nu cred că ni s-a părut nouă că au fost doar presiuni, ele cred că au fost suficient de evidente pentru toată lumea, din toate părţile”. De asemenea, fiind pus să precizeze dacă au fost şi alte presiuni în afara protestelor, Dobre a subliniat că doar despre acelea vorbeşte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite