PSD a depus propria moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Ciolacu: PSD va susţine calendarul moţiunii depuse de PSD - DOCUMENT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sorin grindeanu-marcel ciolacu. foto inquam photos
sorin grindeanu-marcel ciolacu. foto inquam photos

PSD a depus propria moţiune de cenzură împotriva Guvernului. Liderii Social-democraţi au reiterat faptul că alegerile anticipate sunt soluţia pentru România. Ciolacu spune că PSD va susţine calendarul moţiunii depuse de partidul pe care îl conduce, în condiţiile în care în Parlament există în momentul de faţă două moţiuni de cenzură ce urmează să îşi urmeze cursul privind dezbaterea şi votul.

„Îi invit pe colegii mei din Parlament să vină să voteze”, a declarat Marcel Ciolacu. 

„Şeful statului, împreună cu premierul şi cu al treilea om în stat au participat la un congres cu 5000 de lideri, încălcând toate normele sanitare şi sfidând românii”, mai susţine preşedintele social-democrat.

Marcel Ciolacu spune că PSD va susţine calendarul moţiunii depuse de partidul pe care îl conduce. „PSD va susţine calendarul moţiunii depuse de PSD”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

"Vom susţine în cadrul Birourilor Reunite ale Parlamentului, care încep în curând, ca moţiunea PSD să intre rapid în dezbatere. Joi o putem citi, iar lunea viitoare o votăm şi Cîţu devine o tristă amintire!", a adăugat liderul PSD.

„PSD a depus moţiunea de cenzura împotriva Guvernului Cîţu”, a anunţat, marţi, la rândul său, prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu. 

„De ce să ne încurcăm în proceduri. Haideţi să votăm cât mai repede această moţiune. (...) Noi în acest moment vedem o singură soluţie: anticipatele”, a subliniat Grindeanu.  

În textul moţiunii de cenzură depusă de PSD, partidul acuză că „dreapta a instalat un penal la Palatul Victoria”, făcând referire la liderul Executivului, premierul Florin Cîţu şi că „Guvernarea perdanţilor a sărăcit România”. 

„Guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR avea o singură prioritate: lupta pentru putere”, mai spune textul moţiunii de cenzură a PSD. Practic, în acest moment sunt două moţiuni de cenzură pe circuitul parlamentar. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite