PSD depune plângere penală împotriva PNL pentru copierea sloganului de campanie şi folosirea imaginii unui copil în clipul electoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Indrăzneşte să crezi în România“ este sloganul de campanie al PSD
„Indrăzneşte să crezi în România“ este sloganul de campanie al PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că PSD urmează să depună o plângere penală împotriva liberalilor, pe care îi acuză de copierea sloganului de campanie şi folosirea imaginii unui copil fără acordul părinţilor.

„Sloganul campaniei este "Îndrăzneşte să crezi în România". Este un slogan înregistrat al OSIM, pentru că aşa se fac lucrurile, furat de nişte hoţi, o să plătească pentru asta. Ceea ce ne-a durut cel mai mult este faptul că au folosit imaginea unui copil fără acordul părinţilor, fără acordul lui, fără să respecte drepturile de proprietate intelectuală a companiei care a făcut acel clip. Asta deja este infracţiune“, a spus Liviu Dragnea, anunţând, ulterior, că PSD pregăteşte o plângere penală împotriva PNL, al cărui slogan este „Îndrăzneşte să crezi în România condusă de oameni cinstiţi“. 

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, spune că PNL nu a copiat sloganul PSD. „Văd că domnul Dragnea este îngrijorat că PNL, vezi Doamne, i-ar fi copiat sloganul. Nu PNL a copiat sloganul PSD. Eu cred că s-a înţeles foarte clar de ce PNL insistă că România trebuie să fie condusă de oameni cinstiţi, aşa cum este preşedintele Klaus Iohannis, aşa cum este premierul nostru desemnat Dacian Cioloş“, a explicat Buşoi. 

La rândul lui, Cristian Buşoi îl acuză pe Liviu Dragnea de faptul că i-a furat proiectul privind construirea unui mare spital în Capitală. „Dar dacă tot a venit vorba de copiere, zilele trecute am văzut o declaraţie a domnului Dragnea, privind o intenţie de a construi în Bucureşti un mare spital, iar domnul Dragnea a amintit Anadolu din Turcia. Sigur că vă aduceţi aminte ideea de a construi un mare spital este ideea PNL, filiala Bucureşti şi este ideea pe care am promovat-o şi o promovez în continuare în calitate de preşedinte PNL Bucureşti. Este adevărat că eu am dat exemplul spitalului AKH din Viena, domnul Dragnea a venit cu exemplul spitalului din Turcia care, sigur, poate fi un exemplu valabil0147, a spus liderul PNL Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite