PSD a decis în privinţa noului şef al Guvernului. Paul Stănescu: Noi vrem un guvern cu un prim-ministru independent şi cu miniştri tehnocraţi, până la alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu, probabil oamenii cei mai influenţi din PSD în momentul de faţă. FOTO Mediafax
Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu, probabil oamenii cei mai influenţi din PSD în momentul de faţă. FOTO Mediafax

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a declarat miercuri că social-democraţii vor un guvern cu un prim-ministru independent şi cu miniştri tehnocraţi, până la alegeri, iar dacă va fi cazul, vor face preşedintelui Klaus Iohannis şi o sugestie pentru un astfel de premier.

„Noi vrem un guvern cu un prim-ministru independent şi cu miniştri tehnocraţi, până la alegeri. (...) Va fi o perioadă scurtă, o perioadă de doar câteva luni şi cred că ţara trebuie administrată de un guvern care să fie în regulă", a spus Stănescu la sediul central al PSD.

Întrebat dacă formaţiunea sa va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier, Stănescu a spus: „Discutăm, mergem la Cotroceni, după discuţii vă vom vorbi despre acest lucru. (...) Dacă ne va întreba domnul preşedinte, îi vom face o anumită sugestie pentru un premier independent. Nu pot să discut nume la ora asta".

Stănescu a adăugat că încă mai „există loc pentru alegeri anticipate”. „Nouă nu ne e teamă de aşa ceva. E o psihoză a unora care cred că noi nu suntem de acord cu alegeri anticipate şi preşedintele Iohannis, practic, ne pune în cârcă acest lucru. Nu e adevărat. (...) Am spus de fiecare dată, nu ne e teamă de anticipate, ba eu am şi spus: vrem şi noi alegeri anticipate", a afirmat acesta

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite