PSD a decis să se întâlnească cu Nicolae Ciucă, premierul desemnat. Ciolacu: „E şi normal să ne vedem”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Arhivă
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Arhivă

PSD a decis joi, într-o şedinţă a conducerii partidului, să participe la o discuţie cu Nicolae Ciucă, premierul desemnat de şeful statului. Marcel Ciolacu a precizat  că întâlnirea va avea loc la sediul PSD.

„Am luat decizia să ne vedem cu premierul desemnat. E şi normal să ne vedem cu premierul desemnat, e un moment destul de dificil prin care trece România”, a spus Marcel Ciolacu, după şedinţa conducerii PSD. 

Liderul PSD a afirmat că solicitarea a venit din partea premierului desemnat şi că întrevederea va avea loc la sediul Partidului Social Democrat. „Solicitarea este din partea primului ministru desemnat şi, cum cred că este corect, ne vedem la sediul Partidului Social Democrat”, a spus Ciolacu.

În privinţa PNL, Ciolacu a amintit că liberalii  au o decizie internă de a nu negocia cu PSD. „Dacă vor lua altă decizie în forurile PNL..”, a comentat Ciolacu.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pentru funcţia de prim-ministru al ţării pe Nicolae Ciucă. Decizia vine după o serie de consultări cu partidele politice, la Palatul Cotroceni. Nicolae Ciucă a declarat că va negocia cu toate forţele responsabile pentru a alcătui Guvernul într-un timp foarte scurt. 

În ceea ce priveşte întâlnirea cu PNL, cred că am fost deestul de clar. PSD are o decizie internă de a nu se vedea cu PNL, să nu se negocieze. Dacă vor avea alte decizii în forurile de conducere...

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite