PSD, conferinţe de presă la baie. Încă un social-democrat a invitat un jurnalist la toaletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură Video
FOTO Captură Video

După ce Liviu Dragnea i-a invitat pe jurnalişti de două ori la baie, acum un alt membru PSD, Aida Căruceanu, a chemat un reporter cu ea la toaletă.

Întrebată de un reporter Pro TV despre activitatea sa parlamentară, deputatul Aida Căruceanu a a evitat să ofere un răspuns şi l-a invitat pe jurnalist la baie.

Reporter: În calitate de deputat, ce proiecte aţi discutat?

Aida Căruceru: Acesta e un abuz!
Report: Că vă întrebăm ce proiecte aţi discutat?

Aida Căruceru: Nu, faptul că vă împingeţi în mine. Merg spre toaletă, vreţi să intraţi cu mine?

Aceasta nu este prima oară când social-democraţii îi cheamă pe jurnalişti la baie. La finalul lunii octombrie anul trecut, liderul PSD Liviu Dragnea a fost agresiv cu jurnaliştii acreditaţi la Parlament după ce aceştia au început să-i pună întrebări despre un proiect care i-ar permite să facă puşcărie în sufragerie.

„Hai în baie cu mine, puiule! Hai în baie, că-ţi ies poze ca lumea acolo. Ce dracu!“, i-a spus Liviu Dragnea unui jurnalist.

VIDEO Youtube

Un episod similar a avut loc în februarie anul acesta când tot preşedintele PSD, iritat de întrebările unui reporter cu privire la promisiunile electorale ale partidului care nu au fost îndeplinite, a răspuns, din uşă: „Aşa se fac interviurile, vii cu mine în baie?".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite