PSD Bucureşti o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv. Firea şi Negoiţă, propuşi pentru funcţiile de vicepreşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD Bucureşti a anunţat, miercuri seară, că a votat în cadrul Biroului Permanent al organizaţiei susţinerea Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de preşedinte. Pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai regiunii Bucureşti-Ilfov sunt propuşi Gabriela Firea şi Robert Negoiţă.

Social-democraţii din regiunea Ilfov şi din Capitală au anunţat pe cine vor susţine la Congresul extraordinar al PSD din 10 martie. 

„Organizaţia regională  PSD Bucureşti-Ilfov a votat în această seară, în cadrul Biroului Permanent comun al organizaţiei,  o serie de rezoluţii în vederea Congresului Extraordinar al PSD din 10 martie 2018. Astfel, Regiunea Bucuresti-Ilfov a votat pentru:

- Susţinerea continuării Programului de guvernare al PSD, pentru a duce până la capăt măsurile cu care PSD a câstigat, cu o largă majoritate, încrederea românilor şi scrutinul electoral din 2016.

- Susţinerea doamnei prim-ministru Viorica Dăncila pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD.

- Sustinerea domnului Marian Neacşu, secretar general al PSD, pentru aceeaşi functie, de secretar general.

-Sustinerea candidaturilor doamnei Gabriela Firea şi a domnului Robert Negoiţă pentru functiile de vicepreşedinti regionali Bucuresti-Ilfov ai PSD“, precizează un comunicat de presă al PSD Bucureşti. 

De asemenea, organizaţia şi reafirrmă sprijinul pentru Liviu Dragnea, lider pe care îlş vrea în continuare în fruntea formaţiunii social -democrate. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite