PSD, atac la noua propunere de ministru al Sănătăţii: „O persoană cu pregătire în endocrinologie, fără vreun folos în pandemie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PSD: Propunerea USR PLUS de ministru al Sănătăţii este „fără folos” în contextul pandemiei. FOTO: Inquam Photos
PSD: Propunerea USR PLUS de ministru al Sănătăţii este „fără folos” în contextul pandemiei. FOTO: Inquam Photos

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose critică propunerea USR PLUS de ministru al Sănătăţii, afirmând că, în contextul pandemiei, o persoană cu pregătire în endocrinologie nu este de folos.

Social-democratul Mihai Tudose este de părere că Ioana Mihăilă, propunerea USR PLUS pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, nu este potrivită, numind-o pe aceasta „discipola” lui Vlad Voiculescu.

„Iar propunerea USR PLUS pentru cel mai important minister în acest moment este o persoană cu pregătire în endocrinologie fără vreun folos în pandemie şi forţa politică a 2.078 de voturi (3,03%), căpătate în alegerile pentru Primăria Oradea...Şi foarte important: discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduţ-Omul-Legendă...”, a transmis Tudose pe Facebook

Vicepreşedintele PSD a subliniat importanţa comisiei de anchetă privind gestionarea pandemiei, fiind necesară pentru anchetarea „experimentelor criminale de la Ministerul Sănătăţii”, minister pe care USR nu îl poate administra, susţine Tudose.

„De ce se gudură atunci, atât de jalnic, USR PLUS pe lângă PNL pentru a rămâne în braţe cu ministerul vital pentru ţară, dar pe care e evident că nu-l poate administra? De ce, la rândul său, PNL acceptă experimentele criminale de la Ministerul Sănătăţii? Sunt întrebări la care trebuie să răspundă comisia parlamentară pentru anchetarea gestionării pandemiei, comisie pe care o solicită, de trei săptămâni, PSD.

În Franţa, de exemplu, o comisie similară a prezentat în decembrie un prim raport, după şase luni de activitate. În Belgia şi în alte democraţii funcţionale din UE au fost create, de asemenea, astfel de comisii de anchetă. Sau coronadictatura «competenţei» asimptomatice de la Palatul Victoria o fi în afara controlului parlamentar?! Între timp, mor români...De care guvernanţii îşi bat joc şi după moarte, prin haosul - intenţionat şi manipulator? - al raportării deceselor de COVID-19”, a explicat acesta.

Nu în ultimul rând, Mihai Tudose a amintit de foştii membri USR, care s-au înscris recent în partidul AUR.

„Români pentru care hemoragia de fondatori ai USR către AUR nu mai înseamnă nimic. Nici măcar o glumă proastă şi sfidătoare. Ce prăpastie tragică între viaţa reală şi joaca acestor neisprăviţi de-a politica!...”, a conchis Tudose.

    

Vezi şi: Doi foşti membri USR s-au înscris în AUR: „Singura formaţiune care merită o şansă în momentul de faţă“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite