PSD anunţă că renunţă la mitingurile programate pentru finalul săptămânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD renunţă la mitingurile programate pentru finalul săptămânii în Bucureşti şi în mai multe judeţe din ţară, potrivit unui comunicat de presă transmis de biroul de presă al partidului.

„În aceste momente triste pentru toată naţiunea, este mai important să ne gândim la ceea ce ne uneşte, la dezideratele la care aspiră toţi românii, de aici din ţară şi de pretutindeni. Prin urmare, PSD anunţă oficial că nu va mai organiza mitingurile care erau programate pentru finalul acestei săptămâni. În aceste zile, cel mai important este să cinstim onoarea Majestăţii Sale, drept pentru care PSD îşi va suspenda toate acţiunile politice prevăzute pentru această perioadă şi să arătăm respectul cuvenit”, se arată în comunicatul de presă transmis de PSD.

Mai mulţi lideri PSD, inclusiv preşedintele partidului Liviu Dragnea, s-au reunit marţi la sediul central al formaţiunii pentru a discuta despre mitingurile anunţate pentru finalul acestei săptămâni, au declarat pentru News.ro surse social-democrate.

La discuţiile de la sediul PSD participă, pe lângă Liviu Dragnea, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, liderii de sectoare din Capitală, dar şi mai mulţi lideri de organizaţii judeţene.

Gabriela Firea a anunţat luni că filialele din Bucureşti şi Ilfov ale PSD vor organiza un miting sâmbătă, 9 decembrie, în acelaşi timp cu celelalte acţiuni de protest puse la cale de mai multe organizaţii PSD  din ţară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite