PSD şi ALDE ar putea avea candidat unic la prezidenţiale în 2019. Dragnea: Va fi stabilit după o analiză serioasă, raţională, nu pe orgolii şi mândrii găunoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD şi ALDE ar putea avea un candidat unic la alegerile prezidenţiale din 2019, a anunţat, duminică seară, liderul PSD, Liviu Dragnea. El a spus că este deschisă varianta unui candidat unic, care "poate să fie de la PSD sau poate să fie de la ALDE", susţinând că acesta va fi desemnat după o analiză serioasă, raţională, ci "nu pe orgolii şi mândrii găunoase".

"Vom termina analiza în toamnă, spre sfârşitul anului, nu e grabă", a afirmat Dragnea.

"Candidatul la alegerile prezidenţiale va fi desemnat după o analiză foarte serioasă, nu pe orgolii, ci pe raţiune. Este deschisă posibilitatea de candidat unic şi o să o pitrocim foarte bine, o să o gândim f bine, să vedem care e varianta cu cele mai mari şanse de reuşită. Am vorbit cu domnul Tăriceanu şi am convenit că orice variantă este deschisă, însă o s-o gândim foarte bine. O să vorbim cu toţi colegii noştri şi să vedem care este varianta cu cele mai mari şanse de reuşită. Va fi o analiză nu bazată pe orgolii şi mândrii găunoase (...) Candidatul poate să fie de la PSD, poate să fie de la ALDE, pentru că miza cea mai mare e să câştigăm alegerile, ca să ducem mai departe acest program de guvernare şi această creştere economică cum România nu a mai avut", a declarat liderul PSD la România TV.

El a afirmat că această analiză, care va fi făcută separat de PSD şi ALDE, a început şi va fi terminată "în toamnă, spre sfârşitul anului, pentru că nu e grabă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite