PSD: În cei doi ani de guvernare PSD, economia a mers bine; Iohannis a băgat tot timpul beţe-n roate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură
FOTO Captură

Partidul Social Democrat a postat, miercuri, un mesaj pe pagina de Facebook, în care susţine că singurul buget pe care preşedintele Klaus Iohannis l-ar fi considerat potrivit ar fi fost cel eleborat de PNL, însă acest lucru nu este posibil. Aceştia mai afirmă că în ultimii doi ani economia a mers bine şi ar fi putut merge şi mai bine „dacă Iohannis nu ar fi băgat tot timpul beţe-n roate”.

„Singurul buget pe placul lui Iohannis ar fi cel propus de PNL. Nu înţelege însă că cetăţenii nu au încredere că PNL ar putea conduce România, aşa cum s-a văzut la ultimele alegeri. În cei doi ani de guvernare PSD, economia a mers bine, puterea de cumpărare a pensionarilor şi salariaţilor a crescut cu 18%-20%, peste rata inflaţiei, iar în acest an Guvernul a alocat cu peste 15 miliarde lei mai mult pentru investiţii. Lucrurile ar fi putut merge şi mai bine dacă Iohannis nu ar fi băgat tot timpul beţe-n roate”, scrie, miercuri, PSD, pe pagina oficială de Facebook.

Social-democraţi afirmă că şeful statului este preocupat doar de campania sa electorală.

„Blochează orice, fără să fi avut nici măcar o singură iniţiativă constructivă, care să fi adus ceva bun pentru cetăţeni! Din acest motiv PNL a pierdut alegerile, iar românii consideră în continuare că PSD poate administra cel mai bine economia naţională”, susţine PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să ia o decizie în privinţa legii bugetului de stat pe 2019 şi a legii bugetului asigurărilor sociale, pe care o va face publică în zilele următoare şi atrage atenţia că bugetul de stat pe 2019 "nu e destinat progresului României, ci bunăstării PSD", a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite