Protestatarul făcut „securist“ de Dragnea şi-a scos dosarul de la CNSAS, care atestă că n-a fost colaborator al Securităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut şi ca Marian Ceauşescu şi etichetat „Securilă“ de către liderul PSD Liviu Dragnea, şi-a scos dosarul de la Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) care atestă că n-a fost colaborator al Securităţii, potrivit Mediafax.

„Nu există date ori documente din care să rezulte calitatea de lucrător sau de colaborator al Securităţii, în sensul legii, cu privire la domnul Moroşanu Tivilic Marian. Prezenta poate fi contestată la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Bucureşti, de către orice persoană interesată, în termen de 30 de zile de la data publicării, pe pagina de Internet a Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii", se arată în adeverinţa eliberată de CNSAS în cazul protestatarului, informează Mediafax.

Miercuri seară, Liviu Dragnea a fost huiduit de către un protestatar, după ce a ieşit din sediul AMR unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019.

„Câţi bani ai furat? La puşcărie”, i-a trigat protestatarul. „La puşcărie să mergi tu, securilă! Direct!”, a fost răspunsul liderului PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite