Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost transmis Parlamentului- DOCUMENT

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost transmis Parlamentului- DOCUMENT

Premierul Florin Cîţu. FOTO: Inquam Photos

Guvernul anunţă că, marţi, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost transmis Parlamentului spre dezbatere şi aprobare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„ Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost transmis în această dimineaţă Parlamentului spre dezbatere şi aprobare”, a transmis, marţi, Executivul. 

Guvernul a aprobat, în şedinţa de luni bugetul pentru anul 2021, după primirea avizului Consiliului Legislativ.

Birourile Permanente ale celor două Camere urmează să se reunească pentru a stabili calendarul dezbaterilor în comisiile parlamentare de specialitate şi data votului final în plenul comun al celor două Camere.

Conform Regulamentului şedinţelor comune ale celor două Camere, aprobarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale de stat se face cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor prezenţi.După aceasta, cele două proiecte urmează să fie promulgate de preşedintele Klaus Iohannis.

Executivul a aprobat şi un proiect de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările