Programul premierului Victor Ponta de Ziua Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta va participa duminică, 1 decembie, la Ziua Porţilor Deschise de la Palatul Victoria, unde va fi dezvelit drapelul naţional instalat pe frontspiciul clădirii, apoi va asista la festivităţile organizate la Arcul de Triumf.

„01 Decembrie, Ora 10.00 - Primul-ministru Victor Ponta va participa la Ziua Porţilor Deschise, la Palatul Victoria“, se arată într-un comunicat al guvernului.

„10.05 - Primul-ministru Victor Ponta va participa la ceremonia dezvelirii Drapelului Naţional instalat pe frontispiciul Palatului Victoria. Ceremonia va fi urmată de intonarea Imnului Naţional de către Fanfara Jandarmeriei Române şi de discursul Primului-ministru“, mai precizează sursa citată.

La ora 11.00, premierul Victor Ponta va participa la festivităţile organizate la Arcul de Triumf, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

De 1 Decembrie, la Palatul Victoria se va desfăşura a doua ediţie a Zilei Porţilor Deschise. Astfel, clădirea Guvernului României va fi deschisa publicului în intervalul orar 9.00-15.00, urmând ca la ora 10.00, primul-ministru Victor Ponta să participe la ceremonia dezvelirii Drapelului Naţional, cu o suprafata de 14.000 mp, instalat pe frontispiciul Palatului Victoria.

Ceremonia dezvelirii drapelului va fi urmată de intonarea Imnului Naţional de către Fanfara Jandarmeriei Române si de discursul premierului. Ca o noutate, anul acesta, în cadrul Zilei Porţilor Deschise, va putea fi vizitat şi Centrul de Presă.

Citeşte şi:

Ziua Naţională se trăieşte pe adevarul.ro. Parada militară, istoricul şi toate evenimentele din ţară


Duminică, de la ora 11,00, Adevărul Live vă invită să trăiţi 1 Decembrie alături de românii din toate colţurile ţării, dar şi din lume.

Cum va arăta şi cât va costa cea mai fastuoasă paradă militară din ultimii 20 de ani

Cea mai mândră paradă militară anunţată pentru 1 decembire este şi cea mai scumpă. Guvernul a apelat la Fondul de Rezervă şi a alocat peste 1 milion de euro pentru paradele şi ceremoniile militare organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României.

Sute de militari din mai multe state europene vin pe 1 Decembrie la parada militară de la Bucureşti: 25 de avioane vor survola cerul Capitalei. Circulaţia rutieră, paralizată şi astăzi, la repetiţii

Peste 2.000 de militari din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Serviciul de Protecţie şi Pază vor participa, duminică, 1 Decembrie, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti. Alături de aceştia vor fi în jur de 140 de militari din mai multe state europene.

FOTO Manifestările pentru Ziua Naţională aduc restricţii de trafic în Capitală. Care sunt străzile pe care nu se circulă

Odată cu manifestările care vor avea loc de Ziua Naţională a României, traficul rutier de pe şoseaua Kiseleff va fi restricţionat vineri, atunci când vor fi făcute repetiţii pentru paradă, dar şi duminică, când va avea loc evenimentul. Totodată, traficul rutier va fi restricţionat pe mai multe străzi şi bulevarde din Capitală.


 



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite