Probleme pentru Victor Ponta. 300 de membri ai Pro România trec la PSD

Probleme pentru Victor Ponta. 300 de membri ai Pro România trec la PSD

Partidul condus de Victor Ponta a rămas fără 300 de membri. FOTO Eduard Enea

Aproximativ 300 de membri ai Pro România trec la PSD Alba, acest „transfer” fiind anunţat public de preşedintele organizaţiei judeţene a social-democraţilor, Ioan Dîrzu. Situaţia e surprinzătoare pentru că în ultimele săptămâni au avut loc treceri invers, potrivit Alba24.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit sursei citate, cel mai mare număr de membri vin de la Sebeş, practic toată organizaţia în frunte cu coordonatoarea pe oraş. Aproximativ 90 de oameni ar fi semnat vineri adeziunea la PSD, informează Alba24, citându-l pe Dîrzu.
 
Liderul judeţean al PSD a mai declarat că şi de la Abrud, Câmpeni, Blaj, Alba Iulia, Cugir, Arieşeni, Horea şi de la alte câteva organizaţii mai mici sunt foşti membri de partid care au trecut la PSD.
 
Principala nemulţumire a acestora ar fi liderul judeţean al ProRomânia, pe care îl acuză că nu a avut ţinte la alegeri şi că nu a comunicat bine cu organizaţiile. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: