Probă de voce în dosarul „Caltaboşul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate probele audiovideo şi interceptările telefonice din dosarul „Caltaboşul“ vor fi expertizate tehnic de către specialişti, potrivit hotărârii date ieri de Curtea Supremă.

Procesul în care sunt judecaţi pentru fapte de corupţie foştii miniştri ai Agriculturii, Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, a fost amânat pentru o lună de zile.

Avocaţii celor doi inculpaţi au susţinut că înregistrările au fost trunchiate de procurorii DNA şi au cerut ca experţii Institutului Naţional pentru Expertize Criminalistice să constate veridicitatea convorbirilor şi să analizeze vocile.

Astfel, specialiştii vor analiza cadru cu cadru cunoscutele imagini în care Mureşan căra din autorism în casa lui Remeş lădiţe cu carne şi caltaboşi, discuţiile dintre Mureşan şi denunţătorul Gheorghe Ciorbă sau întâlnirea de pe terasa din Calea Dorobanţi, dintre cei doi foşti miniştri. La 16 aprilie, când instanţa a decis vizionarea înregistrărilor, lui Mureşan i s-a făcut rău şi a fost luat cu salvarea.

Ieri, fostul ministru nu s-a prezentat în instanţă, avocatul acestuia susţinând că are probleme medicale şi este internat la Spitalul Nicolae Paulescu. Acest dosar se află de doi ani pe rolul Curţii Supreme.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite