Primul scandal de campanie. Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, filmată când se sărută cu un politician. Reacţia acesteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Chiriac şi Sergiu Diacomatu. FOTO Cancan
Laura Chiriac şi Sergiu Diacomatu. FOTO Cancan

Laura Chiriac, candidatul ALDE pentru Primăria Sectorului 1, a fost surprinsă în public în ipostaze tandre cu fostul vicepreşedinte al ANRP, Sergiu Diacomatu, personaj al cărui nume apare de mai multe ori în dosarele privind retrocedările ilegale.

Cu toate că e căsătorită cu Octavian Basoc de peste 10 ani, Laura Chiriac a fost filmată de tabloidul Cancan sărutându-se în parcarea unui hotel cu un alt bărbat. Bărbatul care se afla în compania lui Chiriac ar fi Sergiu Diacomatu, fostul vicepreşedinte al ANRP.

Din filmuleţ se vede cum cei doi se întâlnesc în parcarea unui hotel de lux din Bucureşti şi merg împreună la o cafenea. La final, despărţirea a fost una mai mult decât amicală, susţin cei de la cancan.ro. În parcare, dialogul lor, amical până atunci, s-a transformat spontan într-un sărut.

„Ca să nu se mai detoneze «bombe», un instantaneu prin care unii ar încerca să murdărească în continuare această campanie. Cu siguranţă că accelerarea acestei campanii murdare şi previzibile are la bază acest sondaj“, a scris  Chiriac pe pagina de Facebook adăugând lângă acest mesaj două poze în care se pupă pe obraz cu contracandidatul Alexandru Nazare, dar şi un sondaj în care canddiatul ALDE e pe locul trei. 

image

Fotografia postată de Laura Chiriac pe Facebook. În această fotografie aceasta apare alături de contracandidatul Alexandru Nazare. FOTO Facebook Laura Chiriac 

Sloganul Laurei Chiriac de pe bannerele electorale „Se poate, cu mâinile curate!" e criticat de internauţi şi contracandidaţi în condiţiile în care apare alături de un persoană controversată. Mai mult, potrivit unor surse politice, Diacomatu îl sprijină din umbră şi pe candidatul PNL la Pimăria Sectorului 1, Alexandru Nazare. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite