Primul parlamentar USR care ameninţă că votează moţiunea de cenzură. „Votez cu conştiinţa împăcată şi mai conving şi pe alţii să o facă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul USR Iulian Bulai ameninţă că va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban dacă „nu se mişcă lucrurile să avem fonduri europene nerambursabile pentru Autostrada A8 în următorul exerciţiu financiar al UE”.

„Dacă nu se mişcă lucrurile să avem fonduri europene nerambursabile pentru Autostrada A8 în următorul exerciţiu financiar al UE, vă asigur de faptul că voi vota pentru moţiunea de cenzură la urmatoarea moţiune împotriva acestui guvern. Lipsa infrastructurii în Moldova ne duce la disperare. Ne izolează de România şi de Europa şi face sute de victime rutiere în zona noastră. Ignorarea Moldovei din partea blatului PSD-PNL de nealocare bugetară (şi fonduri europene nerambursabile) pentru infrastructura din Moldova trebuie să înceteze acum”.

Acesta le-a mai transmis liberalilor să nu mai ignore zona Moldovei şi că dacă „problema nu se rezolvă cât mai repede”, acesta va convinge şi pe alţi parlamentari moldoveni să voteze moţiunea de cenzură.


„Nu mai ignoraţi Moldova. Nu ne luaţi de fraieri. Nu aţi dat bani Moldovei şi asta se ştie. Dacă prin pârghiile pe care le aveţi acum problema nu se rezolvă cât mai repede, votez cu conştiinţa împăcată la următoare moţiune de cenzură. Şi mai conving şi alţi parlamentari modolveni să o facă”, a mai adăugat deputatul Iulian Bulai.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite