Primul parlamentar de Bucureşti care se alătură Gabrielei Firea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PSD de Bucureşti, Mihăiţă Vîrză, transmite o scrisoare prin care îşi exprimă deplina solidaritate cu Firea
Deputatul PSD de Bucureşti, Mihăiţă Vîrză, transmite o scrisoare prin care îşi exprimă deplina solidaritate cu Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, începe să aibă din ce în ce mai mulţi susţinători. Deputatul PSD de Bucureşti, Mihăiţă Vîrză, transmite o scrisoare prin care îşi exprimă deplina solidaritate cu Firea.

”Am citit scrisoarea doamnei Primar General Gabriela Firea şi, în calitate de deputat ales în circumscripţia electorală 42 a municipiului Bucureşti, având în vedere necesitatea urgenţă de dezvoltare urbanistică şi a infrastructurii Capitalei, îmi exprim deplină solidaritate cu Primarul General Gabriela Firea. Are perfectă dreptate când spune că marile proiecte ale Capitalei trebuie să aibă sprijin politic şi guvernamental: Centură Bucureşti, problema preluării ELCEN de către RADET, Spitalul Metropolitan, preluarea unităţilor militare dezafectate pentru a construi cămine pentru studenţi şi seniori, salbă de lacuri din jurul Capitalei pentru a se investi. Proiecte care ar aduce fluidizarea traficului şi îmbunătăţirea vieţii bucureştenilor în general stagnează, deşi domnia să a făcut eforturi repetate pentru că Primăria Capitalei să le administreze”, a declarat Mihăiţă Vîrză, citat de stiripesurse.ro.

Deputatul face apel la solidaritatea colegilor din PSD pentru a rezolva disputelele politice care cu fac bine ţării.

”Susţin unitatea partidului, dar avem nevoie în acest moment că fiecare dintre membrii PSD să se gândească cu sinceritate ce e bine pentru România şi pentru partid. Orice dispută politică trebuie rezolvată în structurile partidului. Consider că proiectele dnei Primar General de creştere a calităţii vieţii bucureştenilor trebuie susţinute cu tărie politic şi guvernamental, de Consiliul General şi de Consiliile şi Primăriile tuturor sectoarelor. Este pentru prima oară când Capitală României este guvernată în totalitate de PSD şi trebuie să arătăm că votul bucureştenilor nu a fost în zadar. Este momentul că, împreună, colegii mei, parlamentarii de Bucureşti şi dna Primar General să intensifice eforturile de colaborare şi susţinere a proiectelor Capitalei şi a politicilor social democrate. În anul Centenarului trebuie să primeze, mai mult că niciodată, solidaritatea şi, nu în ultimul rând, adevărul. Cu cât vom continuă să spunem că lucrurile merg bine, chiar dacă nu este chiar aşa, progresul ne va ocoli”, a mai spus parlamentarul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite