Primul interviu cu soţii Dăncilă: „Am luat-o cu căruţa de la gară”

Primul interviu cu soţii Dăncilă: „Am luat-o cu căruţa de la gară”

FOTO Facebook Florentina Fântânaru

Florentina Fântânaru a anunţat miercuri pe Facebook că le-a luat un prim interviu soţilor Dăncilă. Într-un fragment din acest interviu, soţul candidatului la prezidenţiale povesteşte cum le-a prezentat-o părinţilor pe viitoarea sa soţie.

„Astă seară am filmat acasă la familia Dăncilă. Este primul interviu în care apare dl.Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soţia i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, ştiu să înfrunte greutăţile, ştiu să se sprijine şi să se încurajeze reciproc.
 
Veţi afla povestea lor mâine seară la Antena3!”, anunţa miercuri Florentina Fântânaru pe Facebook.
 
Soţul candidatei la prezidenţiale descrie drumul Vioricăi Dăncilă, o „fată de oraş”, până la casa viitorilor socri. La rândul său, aceasta vorbeşte despre emoţiile întâlnirii cu socrii şi mai ales cu soacra.
 
Soţul Vioricăi Dăncilă povesteşte cum a adus-o acasă la părinţii săi pe viitoarea sa soţie vorbind şi despre temerile părinţilor că o fată de la oraş nu se va putea adapta condiţiilor de la ţară - temeri care s-au dovedit însă neîntemeiate.
 
„Am luat-o cu căruţa de la gară”, spune el.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: