Primii trei oameni in stat isi doresc odihna in pace

Presedintele, premierul si presedintele Senatului isi doresc ca de sarbatorile de iarna sa aiba parte de odihna, de liniste si sa fie inconjurati de familie. Presedintele Ion Iliescu vrea ca Mos

Presedintele, premierul si presedintele Senatului isi doresc ca de sarbatorile de iarna sa aiba parte de odihna, de liniste si sa fie inconjurati de familie. Presedintele Ion Iliescu vrea ca Mos Nicolae sa-i aduca "liniste, atat personala, cat si sociala, pentru ca, atunci cand ai de indeplinit o misiune, linistea personala este conditionata de cea sociala". De sarbatori, seful statului prefera sa se odihneasca, intrucat a acumulat "multa oboseala" in ultima vreme. El a adaugat ca va lua vacanta in 22 decembrie si isi va petrece sarbatorile in familie, in Bucuresti. Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, a spus ca nu-si mai pregateste cizmele in asteptarea lui Mos Nicolae, insa doreste "ca fiecare copil din Romania sa aiba cate ceva in ghetute". In ultimii 30 de ani, pentru Vacaroiu "a devenit o traditie" sa petreaca zilele de Craciun si Revelion "in familie, cu cei foarte apropiati", fie la Busteni, fie in Bucuresti. De Mos Nicolae, premierul Adrian Nastase si-ar dori o saptamana de concediu. Intrebat cand isi va lua aceasta vacanta, primul-ministru nu a oferit o data exacta, precizand ca, de aceasta data, nu va mai "cadea in capcana de asta-vara".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările