Primele demisii de la PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Predoiu. FOTO David Muntean
Cătălin Predoiu. FOTO David Muntean

Fostul candidat al PNL pentru Sectorul 2, Dan Cristian Popescu, a anunţat luni că demisionează din funcţia de prim-vicepreşedinte de de la filiala PNL Sector 2. De asemenea, potrivit unor surse liberale, Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al PNL Bucureşti.

Potrivit unor surse liberale, liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, şi-a depus mandatul în faţa conducerii PNL, aşa cum anunţase încă de duminică seară. Nu a fost făcut un anunţ oficial, aşteptându-se rezultatele finale ale votului din 5 iunie.  „Doresc să-i informez, pe suporterii mei şi pe ceilalţi. Dacă mâine dimineaţă, când se termină numărătoarea, se confirmă rezultatele, îmi depun mandatul  de preşedinte al filialei PNL Bucureşti. O fac cu fruntea sus, dar cu regret în suflet“, a declarat Cătălin Predoiu după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor care îl dau, toate, pe locul III, după Gabriela Firea şi Nicuşor Dan.

În după-amiaza zilei de luni, Predoiu şi-a aunţat oficial demisia, prin inetrmediul paginii personale de Facebook. „„Am depus mandatul de preşedinte al filialei PNL Bucureşti. Mulţumesc încă o dată tuturor celor care m-au sprijinit cu gând­ul sau cu fapta, tuturor celor care mi-au­ acordat votul. Îi asigur că nu le-aş fi risipit speranţele şi încrederea“, a afirmat fostul candidat al PNL.  

Liderii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu se află în acest moment la sediul din Modrogan 22, unde se centralizează şi se face numărătoarea paralelă a voturilor, la nivel naţional. 

Dan Cristian Popescu, liberalul care a încercat  să  câştige  primăria Sectorului 2 la  aceste  alegeri locale,  şi-a anunţat demisia din funcţiile politice deţinute la nivelul organizaţiei de  sector.

„Le mulţumesc membrilor de partid oneşti, sutelor de voluntari cât şi celor aproximativ 25.000 de cetăţeni ai sectorului 2 care mi-au acordat încrederea la alegerile de ieri! Îmi cer scuze celor pe care i-am dezamăgit pentru că nu am putut să fac mai mult, dar îi asigur că, într-o formă sau alta, voi continua lupta pentru transparenţă şi anti corupţie şi blaturi în sectorul 2! Demisionez din funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei PNL Sector 2“, a scris deputatul PNL pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite