Primarul sectorului 5 i-a comparat pe liderii PNL cu personaje din Cartea Junglei: L-am văzut pe şarpele Kaa. Era şi o hienă pe-acolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 5, social-democratul Daniel Florea, a fost ironic duminică, la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti, la adresa premierului Ludovic Orban, spunând că din „Orban” i-a ieşit o anagramă: „bornă”, „o bornă a minciunii în politică”.

„Măi omule, vorbeşte despre trafic când o să ştii că maşina merge cu roţile în jos, nu cu roţile în sus!”, a declarat el, referindu-se la afirmaţia premierului privind desfiinţarea gardurilor care delimitează liniile de tramvai în Bucureşti..
 
„Mie din Orban mi-a ieşit o anagramă: bornă. O bornă a  minciunii în politică, (...) o bornă a servilismului în politică, o bornă a incompetenţei în gestionarea treburilor statului. Au aniversat 3 luni de guvernare fără însă mai fie la guvernare. O bornă a modului în care se poate rezista la şuturi în fund. În martie 2016 s-a dus la un mare afacerist şi i-a spus ”Dă-mi bani sau un şut în fund”. Nu a primit bani”, a afirmat Daniel Florea dumnică, la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti.
 

El a făcut comparaţia între unii lideri ai PNL şi personaje din Cartea Junglei şi i-a criticat pe liberali, acuzându-i că „au votat împotriva a tot”.

„Abia îi aştept în campanie să le explice şi oamenilor ce au avut în cap, pentru că eu nu-i înţeleg. Ce pot să le spun: fiţi pregătiţi cu argumente. Vremea lucrurilor uşurele, a lucrurilor luate la mişto a trecut”, a spus Florea.

Daniel Florea a avut şi o explicaţie pentru ironiile din discursul său: „V-am tratat cum i-aţi tratat voi pe oamenii din sectorul 5”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite