Primarul Ploieştiului, de faţă cu Dăncilă, la deschiderea anului universitar: Sunt sigur că nu veţi avea probleme cu gramatica limbii române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a participat marţi la deschiderea anului universitar la Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti. Într-un discurs ţinut în faţa studenţilor, primarul liberal Adrian Florin Dobre şi-a exprimat convingerea că studenţii nu vor avea probleme cu gramatica şi topica limbii române, aluzie la Viorica Dăncilă.

„Mă bucur să văd că mulţi tineri decid să vină la UPG Ploieşti pentru a urma cursurile aici. Dragi studenţi, nu uitaţi că voi sunteţi cei care puteţi duce prestigiul acestei universităţi mai departe şi, totodată, emblema de peste 100 de ani a municipiului Ploieşti, ca un oraş unde industria petrolieră s-a dezvoltat. Totodată, mi-aş dori foarte mult ca voi, studenţii, să vă implicaţi, prin idei, în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunităţii ploieştene, în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunităţii prahovene şi, în aceeaşi măsură, puteţi să o luaţi ca pe un sfat, să vă pregătiţi foarte bine”, a spus în discursul ţinut în faţa studenţilor primarul PNL din Ploieşti, potrivit Mediafax.

Viorica Dăncilă a terminat în 1988 Institutul de Petrol şi Gaze, Facultatea Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi din Ploieşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite