Primarul „independent” care şi-a pus în comuna în care candidează bannere atât cu PSD, cât şi cu PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a afirmat până acum că este un independent, Marcel Chelariu, primarul comunei Suharu care speră la un nou mandat pentru Primărie, are bannere din care rezultă că este susţinut şi de PNL şi de PSD.

Comuna Suharau, care are în componenţa sa şase sate, ar fi plină de astfel de bannere, din 50 în 50 de metri fiind văzut Chelariu când cu Costel Şoptică, liderul PNL Botoşani, când cu Doina Federovici, liderul PSD Botoşani, dupa cum relatează Botosaneanul.ro, citat de Ziare.com.

Chelariu a explicat într-o declaraţie pentru publicaţia citată că a discutat cu ambele tabere pentru susţinere şi că i s-a părut „normal” să discute şi cu PSD şi cu PNL.

„Candidatul de la PNL (n.red.: Costel Şoptică) este consăteanul nostru, iar PSD susţine candidatura independentă pentru funcţia de primar. Şi mi se pare normal să răspund cu aceeaşi monedă. Domnul Şoptică ştie de acest lucru, pentru că înainte de a face bannerele doar am discutat cu ambele tabere. Dacă ambele partide şi nu doar ei, niciun partid cu excepţia Pro Romania nu are candidatură pentru primar la Suharau. Unii susţin candidatura mea, alţii poate nu o susţin, şi PNL-ul şi PSD-ul, am discutat cu ambii şi am stabilit că facem bannerele aşa", a declarat Marcel Chelariu pentru Botosaneanul.ro.

Marcel Chelariu şi Costel Şoptică, liderul PNL Botoşani, FOTO Facebook

Imagine indisponibilă

Marcel Chelariu şi Doina Federovici, liderul PSD Botoşani FOTO Facebook

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite