Prima şedinţă de Guvern fără ALDE, primele atacuri la adresa lui Tăriceanu. Dăncilă i-a mulţumit Ramonei Mănescu, care s-a dezis de ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat ruperea coaliţiei de guvernare în şedinţa Cabinetului, fiind apreciat doar gestul Ramonei Mănescu de a rămâne ministru, cu toate că ALDE a luat hotărârea ca toţi miniştrii formaţiunii să-şi dea demisia.

„Am luat decizia de a ne asuma în continuare actul guvernării pentru că România are nevoie de stabilitate.Guvernul nu este perfectă, dar cu siguranţă este eficientă“, a declarat Viorica Dăncilă, care a caracterizat ieşirea ALDE de la guvernare drept încercarea de a obţine mai multe voturi la următoarele alegeri. 

De asemenea,  premierul a apreciat decizia Ramonei Mănescu de a rămâne în Guvern. „Am luat măsuri economice foarte bune.Se vede în creşterea nivelului de trai al populaţiei. Le mulţumesc colegilor de la ALDE care au făcut parte din Guvern şi vreau să-i mulţumesc Ramonei Mănescu că responsabilitatea guvernării este mai presus decât orice interes politic“, a completat Viorica Dăncilă. 

ALDE a decis luni ieşirea de la guvernare şi ruperea alianţei cu PSD, în condiţiile în care social-democraţii nu au fost de acord cu restructurarea Guvernului Dăncilă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite