Prima reacţie din USR după ce Nicuşor Dan a declarat că PNL e cea mai bună opţiune la guvernare: O aberaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florina Presada - FOTO Eduard Enea
Florina Presada - FOTO Eduard Enea

Senatorul USR Florina Presadă a reacţionat miercuri după ce Primarul General al Capitalei a declarat într-o conferinţă de presă că PNL reprezintă cea mai bună opţiune pentru guvernare.

„Eu ştiu cât m-am luptat inclusiv cu ciuma galbenă timp de 4 ani în Parlament. Să spui tu, Nicuşor Dan, că PNL şi Orban sunt cele mai bune opţiuni pentru guvernare, este o aberaţie. 

Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală. În rest, rămâne cum am stabilit: ne vedem la guvernare!”, a precizat Presadă pe Facebook.

Reacţia acesteia vine după ce primarul general Nicuşor Dan a afirmat că este „obligatoriu” ca PSD să fie în opoziţie după alegerile de duminică şi a anunţat că opţiunea sa la vot este PNL. „PNL e partidul care poate bate PSD la alegerile parlamentare, aşa cum a făcut-o la locale”, a declarat Nicuşor Dan.

„Consider că este un act de responsabilitatea să vin în faţa dvs să îmi exprim opţiunea. Iată argumentele mele – PNL are cel mai solid program de guvernare. Avem de absorbit 80 miliarde de euro, avem de absorbit în viteză acest bani şi nu avem timp de pierdut, nu ne permite. PNL are cea mai bună variantă de premier, pe Ludovic Orban. E o persoană pe care am cunoscut-o în aceste luni, o persoană de încredere, care îşi ţine cuvântul, o persoană loială, mai are o calitate – e preocupat de soluţie, nu de obţinerea de imagine. Guvernul PNL, sub conducerea lui Ludovic Orban a dovedit că are capacitatea să se sacrifice pentru mize mai înalte”, a mai declarat Nicuşor Dan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite