Prima reacţie din PSD după înregistrările cu Ţuţuianu: Sunt înmărmurit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codrin Ştefănescu. FOTO Dorin Constanda
Codrin Ştefănescu. FOTO Dorin Constanda

Secretarul general-adjunct, Codrin Ştefănescu este primul PSD-ist care a reacţionat după apariţia înregistrărilor în care Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al PSD şi al Senatului, îi jignea pe unii colegi şi vorbea despre cât de jos a ajuns partidul.

„Sunt înmărmurit, nici nu ştiam de această discuţie. Nu îmi vine să cred că aud vocea colegului meu susţinând bazaconia asta cu sondajul. PSD nu a fost niciodată partid de lider. Sondajul acela nu a fost dezbătut în CEX, sunt sondaje otrăvite.”, a spus Codrin Ştefănescu la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Despre ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, Adrian Ţuţuianu că „este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el", iar singura legătura a acestuia cu economia este faptul că „a avut o vulcanizare": „De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamţ, preşedintele de organizaţie. (neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsaţi-mă voi cu ale voastre nu ştiu ce. Şi i-am spus Domnul..., cum îl cheamă pe ăsta, Arsene...Dumneata să vii să vorbeşti cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamţ sunt majoritate. Şi, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el. Şi are legătură cu economia următoare: a avut o vulcanizare", a afirmat Ţuţuianu, potrivit înregistrărilor preznetate de România TV. 

De asemenea, el califică o tragedie atât schimbarea a trei prim-miniştri de către PSD, cât şi calitatea Guvernului: "Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la preşedinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l ştie. Sub pretextul că să nu-l atace, că nu ştiu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuţe. Schimbarea a trei prim-miniştri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniştri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite