Prima reacţie a lui Ponta după ce a mai luat un om de la PSD

Prima reacţie a lui Ponta după ce a mai luat un om de la PSD

Victor Ponta - FOTO Eduard Enea

„Avem nevoie de oameni profesionişti şi de proiecte de dezvoltare pentru România”, a declarat Victor Ponta luni, după ce cu o oră mai devreme încă un deputat PSD a anunţat că se alătură Pro România.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ma bucur ca Nicu Georgescu, colegul nostru deputat de Arges, s-a alaturat echipei ProRomania!

Suntem acum 22 de deputati- toti ProRomania!

Avem nevoie de oameni profesionisti si de proiecte de dezvoltare pentru Romania! Suntem toti ProRomania”, a scris Victor Ponta pe Facebook.
 
Deputatul Nicolae Georgescu a anunţat luni că părăseşte PSD pentru a se alătura unei echipe în care se „regăseşte”. Totodată, acesta a precizat că este dezamăgit de faptul că valorile de stânga din judeţul Argeş sunt reprezentate de Cătălin Rădulescu.
 
 „Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc şi în care mă regăsesc în ceea ce priveşte respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în judeţul Argeş am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – «Mitralier㻓, a scris pe pagina sa de Facebook Nicolae Georgescu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: