Prima reacţie a lui Paleologu după excluderea din PNL: E un abuz nemaipomenit, o mare porcărie. La toamnă o să ajungă sub 8%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul deputat PNL Theodor Paleologu a avut o primă reacţie privind excluderea sa din formaţiunea condusă de Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, într-o intervenţie la RFI. Paleologu a calificat comportamentul conducerii liberale drept un „abuz“ şi o „porcărie“.

Deputatul Theodor Paleologu a avut o primă reacţie referitoare la excludere la RFI. Acesta a subliniat că nu are ce să-şi reproşeze şi că liderii PNL vor plăti la alegerile parlamentare din toamnă „cu vârf şi îndesat“.

„Mă aşteptam să se întâmple şi am spus deja că e o imbecilitate. Este reacţia tipică a liderilor slabi, care se tem pentru propria poziţie, nu sunt în stare să asume responsabilităţi şi atunci îl dau afară pe ăla care a avut dreptate“, a declarat fostul deputat liberal.

„E un abuz nemaipomenit, o mare porcărie să dai afară din Partidul Liberal un Paleologu, este o enormă impietate faţă de istoria Partidului Naţional Liberal, exact ce te aşteptai de la nişte uselişti şi de la nişte fesenişti. Este o enormă greşeală politică, pe care o vor deconta la toamnă cu vârf şi îndesat, vor scădea sub 8% cu garnitura de persoane pe care o au pentru alegerile de la toamnă", a continuat Paleologu.

Ce spune Bodea

Senatorul Cristian Bodea a declarat, miercuri, pentru News.ro, că el şi deputatul Theodor Paleologu au fost excluşi din PNL pentru că stricau „atmosfera de obedienţă prusacă”. 

„Pilat din Deal a dictat, ei au executat! Ne-au dat afară pentru că eram singurii integri rămaşi, stricam atmosfera de obedienţă prusacă. Democraţia şi liberalismul din PNL au murit acum doi ani, de când a preluat Pilat partidul. PNŢCD-izare plăcută le doresc!”, a declarat senatorul Cristian Bodea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite