Prima reacţie a lui Nicuşor Dan după ce USR-PLUS a pus umărul la trântirea bugetului Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan FOTO Inquam Photos / George Calin
Nicuşor Dan FOTO Inquam Photos / George Calin

Primarul general, Nicuşor Dan, s-a declarat nemulţumit de faptul că USR-PLUS nu şi-a lăsat consilierii să voteze pentru adoptarea bugetului pe 2021 şi le-a cerut consilierilor din această formaţiune să vină cu propria variantă care să respecte toate obiectivele de investiţii deja discuate.

„Azi, în şedinţa Consiliului General, bugetul Primăriei Municipiului Bucureşti pentru 2021 nu a obţinut numărul de voturi necesare. Sunt total nemulţumit că începerea investiţiilor şi plata datoriilor riscă să întârzie, iar asta din motive greu de înţeles pentru oricine. Eu am propus un buget, care a fost dezbătut timp de şase săptămâni cu partenerii din grupurile PNL, PMP şi USR PLUS şi aveam toate motivele să cred că lucrurile merg în direcţia bună. Acum însă, consilierii generali USR PLUS au decis să nu mai susţină bugetul, el obţinând doar voturile PNL şi PMP în şedinţa de azi”, a scris pe pagina sa de Facebook Nicuşor Dan. 

Edilul Capitalei a afirmat că aşteaptă de la nemulţumiţii din USR-PLUS să vină cu propria variantă de buget. „Având în vedere această situaţie, aştept de la USR PLUS propria variantă de buget, care să respecte pe deplin obiectivele de investiţii deja discutate, viziunea de dezvoltare pe care o susţinem împreună şi dorinţele bucureştenilor şi, în acelaşi timp, să nu arunce Primăria Capitalei în incapacitate de plată. Fac un apel la înţelepciune şi echilibru şi am toată deschiderea să mă aşez din nou la masă ca să rediscutăm bugetul, excluzând însă orice condiţionalităţi care nu au legătură cu bugetul. Bucureştenii nu trebuie să pătimească în continuare din cauza unor ambiţii nerezonabile”, a completat primarul general al Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite