Prima reacţie a lui Meleşcanu după ce a fost demis din Guvern: Subliniez că nu există motiv de vinovăţie. Îmi asum dublarea secţiilor de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodor Meleşcanu a declarat luni, după ce premierul Viorica Dăncilă a anunţat remanierea sa, că respectă decizia partidului. Totodată, acesta a subliniat că nu se simte vinovat în niciun fel pentru ce s-a întâmplat la alegerile europarlamentare. Fostul ministru se laudă cu dublarea numărului secţiilor de votare pentru diaspora.

„Biroul Politic al ALDE a decis retragerea sprijinului politic pentru poziţia mea de ministru al afacerilor externe, în contextul percepţiei publice negative cu privire la modul de desfăşurare al alegerilor din străinătate pentru Parlamenul European (26 mai 2019). Bineînţeles că voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic din partea Biroului Politic al ALDE şi aştept hotărârea de remaniere a doamnei Prim-Ministru”, a afirmat Meleşcanu.

Acesta a relatat apoi că nu are niciun sentiment de vinovăţie şi că îşi asumă doar dublarea secţiilor de votare şi că s-a respectat prevederile legale de la alegerile europarlamentare din 26 mai.

„În acelaşi timp, subliniez că nu există niciun fel de vinovăţie, singurele aspecte pe care mi le asum fiind dublarea numărului secţiilor de votare şi respectarea prevederilor legale (Legea Nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European), care ar fi trebuit aduse la zi de către Parlament”, a conchis Meleşcanu.

Vezi şi: A început măcelul în PSD. Carmen Dan o acuză pe Dăncilă că a pactizat cu Iohannis. Firea vrea candidat comun cu ALDE şi ProRomânia. Dăncilă, nu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite