VIDEO Iohannis a vizitat spitalul de campanie ridicat de Armată: Suntem pregătiţi. Ne aşteptăm la o creştere a numărului de bolnavi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis a ieşit pe teren
Klaus Iohannis a ieşit pe teren

Preşedintele Klaus Iohannis a mers sâmbătă la Otopeni, pentru a vizita Spitalul Militar de Campanie ROL II, secţie externă a Spitalului Militar Central. Preşedintele a purtat mască şi mănuşi de protecţie.

”Suntem pregătiţi, România e pregătită pentru a face faţă acestei epidemii. După această criză, vom face o analiză al sânge a întregului sistem spitalicesc, pentru a avea dotarăile necesare pentru a face faţă oricărei epidemii sau dezastru”, a spus Klaus Iohannis după ce a vizitat spitalul ridicat de armată. 

”Evitaţi contactul cu alţi oameni, evitaţi să vă atingeţi, evitaţi să vă îmbrăţişati. Cel mai importnt lucru este să ne spălăm foarte des pe mâini. Este o perioadă foarte grea. Din păcate, lucrurile în continuare vor fi mai grave. Ne aşteptăm la o creşetere a numărului bolnavilor, dar şi statul se pregăteşte din ce în ce mai bine. Împreună vom trece prin această criză”, a mai spus preşdedintele Iohannis. 

Lucrurile arată bine”, a afirmat şeful statului la începutul vizitei. Preşedintele a fost însoţit de premierul Ludovic Orban, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, ministrul de Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi secretarul de stat din MAI Raed Arafat. 

În primul interviu acordat după demisia de la Ministerul Sănătăţii, Victor Costache vorbeşte despre relaţia cu premierul Ludovic Orban şi cu secretarul de stat din MAI Raed Arafat. Câte teste are România în acest moment şi câte urmează să mai vină? Va face faţă sistemul sanitar în cazul în care vor apărea mii de cazuri pe zi? Cine e vinovat pentru dezastrul de la Suceava? Răspunsurile, în interviul de mai jos.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite