Prima gafă a Guvernului din timpul preşedinţiei Consiliului UE

Prima gafă a Guvernului din timpul preşedinţiei Consiliului UE

Viorica Dăncilă. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Senatoarea Alina Gorghiu a publicat pe pagina de Facebook invitaţia primită de la Guvern pentru concertul care marchează debutul preşedinţiei României la Consiliului UE, în aceasta fiind solicitată confirmarea prezenţei până la 8 ianuarie 2018, nu 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Uite prostie! Primesc azi o invitaţie pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Preşedinţiei României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezenţa până la data de "8 ianuarie 2018". Oare "profesioniştii" din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm preşedinţia rotativă!? Un lucru este cert: după domniile lor, am ratat să confirm prezenţa la concert cu un an. Mai mult, pentru un eveniment de o asemenea anvergură, mi se pare lipsă de respect să primesc invitaţia cu doar o zi înainte“, a scris pe Facebook Alina Gorghiu, senatoare PNL.  
 
Reprezentanta PNL susţine că sunt întrebări privind profesionalismul acestei preşedinţii. „Dilentatism? Lipsă de organizare? Sau pur şi simplu nepăsare? Dacă până şi la lansarea deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului EU dai cu bâta-n baltă, ce speranţe să mai avem că următoarele şase luni se vor desfăşura la standarde înalte de profesionalism!?“, s-a întrebat Gorghiu. 
 
FOTO Alina Gorghiu / Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: