Prima declaraţie a noului premier desemnat, Florin Cîţu: Continuăm depesedizarea României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul desemnat Florin Cîţu. FOTO Eduard Enea
Premierul desemnat Florin Cîţu. FOTO Eduard Enea

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a declarat că va continua depesedizarea României şi a precizat că prin nominalizarea sa guvernarea Orban va avea asigurată continuitatea.

„Vreau să mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis şi lui Ludovic Orban. propunerea mă onorează. Voi avea discuţii cu partenerii parlamentari pentru a avea o majoritate. Cu Orban voi agrea un calendar al negocierilor. Sunt un garant al continuităţii PNL. Vom continua depesedizarea României. În cel mai scurt timp voi înainta lista cu miniştri şi programul de guvernare”, a afirma Florin Cîţu, în prima sa declaraţie după ce a fost desemnat prim-ministru. 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat decizia lui Klaus Iohannis şi a garantat faptul că PNL va negocia pentru trecerea Guvernului condus de Florin Cîţu. 

„E o decizie importantă care are ca obiectiv deblocarea situaţiei, creată în mod artificial de PSD. Decizia lui Iohannis e conformă cu dorinţa PNL. Eu şi colegii de aprtid vom susţine această propunere”, a declarat Ludovic Orban.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite