Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi s-a înscris oficial în cursa internă a PNL pentru Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, s-a înscris, în mod oficial, în competiţia internă din Partidul Naţional Liberal, care va desemna candidatul formaţiunii pentru funcţia de primar general al Capitalei, la alegerile din 2016, anunţă Biroul de Presă al partidului.

Conform calendarului adoptat de Consiliul Naţional al PNL, 15 iulie 2015 este ultima zi în care membrii PNL se pot înscrie în cursa internă a partidului pentru Primăria Capitalei, se precizează în comunicat.  

„Bucureştiul este, în acest moment, un oraş sufocat: de la poluare şi mizerie, până la corupţie şi la birocraţie. Capitala suferă, în prezent, de lipsa unei viziuni de dezvoltare pe termen lung şi are nevoie de o însănătoşire rapidă. Tocmai de aceea, am lansat platforma www.bucurestisanatos.ro, unde bucureştenii îmi pot transmite problemele punctuale cu care se confruntă. Proiectul meu de candidat va avea ca fundament aşteptările bucureştenilor, legate de viaţa lor în Capitală”, a explicat Cristian Buşoi, recent, la evenimentul de lansare a platformei sale.

Cristian Buşoi este co-preşedintele PNL Sector 1 Bucureşti şi membru al Partidului Naţional Liberal de aproximativ 17 ani. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie la Universitatea “Carol Davila”  Bucureşti şi Facultatea de Drept la Universitatea “Titu Maiorescu” Bucureşti. Are un doctorat în Sănătate Publică şi Managementul Sănătăţii. Este deputat în Parlamentul European din partea PNL din 2007, fiind reales şi la scrutinele din 2009 şi 2014. Cristian Buşoi a fost preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din România (2013 - 2014) şi deputat în Parlamentul României (2004 - 2007), unde a făcut parte din Comisia pentru Sănătate şi Familie.

Potrivit sursei citate, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Generală va fi anunţat pe 1 decembrie 2015.

Citeşte şi:

Alegerile locale din 2016, pe agenda PNL. Cine sunt candidaţii care se bat pentru cele şapte posturi de primar în Capitală

Conducerea PNL s-a reunit marţi, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta despre candidaturile depuse de membrii formaţiunii în competiţia internă care va avea loc în perspectiva alegerilor locale din 2016.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite