Preşedintele Senatului cere verificarea modelului de mască purtat de senatoarea AUR Diana Şoşoacă: „Regula este pentru toată lumea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şoşoacă, cu mască, la depunerea jurământului                                           FOTO: Captură Digi24
Diana Şoşoacă, cu mască, la depunerea jurământului                                           FOTO: Captură Digi24

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a solicitat verificarea măştii de protecţie purtată de senatoarea AUR Diana Şoşoacă, după ce autorităţile sanitare au stabilit că adeverinţa pe care aceasta o prezentase pentru nepurtarea măştii este neconformă. Şoşoacă a început să poarte o mască din plastic transparent care se sprijină de bărbie.

„Am cerut o analiză la comisia de specialitate şi la Direcţia de Sănătate Publică dacă tipul de mască purtat de doamna Şoşoacă este conform. Regula este pentru toată lumea”, a declarat Anca Dragu joi, la Digi24.

După ce Diana Şoşoacă a încercat să se sustragă portului de mască prezentând o adeverinţă de scurtire neconformă, aceasta a început să poarte o mască transparentă, care vine care un paravan în faţa gurii şi nasului. „Mă voi asigura ca legea va fi aplicată”, a mai spus Dragu, care a mai punctat că cetăţenii nu au încredere în instituţia parlamentului şi din cauza faptului că domină percepţia că aleşii nu respectă regulile pe care le anunţă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite