Președintele PNL Timiș: Rus vorbea de parcă știa că e înregistrat. Poate a făcut-o chiar el!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu, unul dintre principalii susţinători ai acestui proiect
Nicolae Robu, unul dintre principalii susţinători ai acestui proiect

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, lansează un nou scenariu în ceea ce privește dialogul dintre Ioan Rus și Victor Paul Dobre, primarul timișorean susținând că "Rus vorbeşte evidamente ca unul care se ştie înregistrat - poate chiar se înregistra el însuşi".

"În dialogul Rus - Dobre redat de presă, fie el autentic sau nu, personajul Rus vorbeşte evidamente ca unul care se ştie înregistrat - poate chiar se înregistra el însuşi - preocupat să creeze, pe de o parte, o imagine cât mai proastă USL, pe de altă parte - o imagine cât mai bună pentru el însuşi. Oricum, ca primar, pot spune că nu există nicio legătură între ce spuneau cei doi şi ce ni se cere nouă, primarilor, să facem", a afirmat Nicolae Robu.

Edilul Timișoarei a ținunt să precizeze că primarilor nu li s-a cerut să modifice nici măcar "o literă" din listele electorale, cu atât mai puțin să omită pe cineva din ele. "Tot ce ni s-a cerut este de bun simţ şi perfect legal, şi anume să spunem dacă pe liste există persoane decedate, persoane care şi-au pierdut dreptul de vot, persoane cu actele de identitate expirate etc., şi dacă da, câţi sunt din fiecare categorie", a precizat Robu în conferința de presă susținută sâmbătă.

Mai mult, președintele liberal a ținut să-l atace pe Rus, spunând că acesta s-a preocupat să creeze "o imagine cât mai proastă USL".

Zilele trecute, au apărut în presă stenogramele discuțiilor dintre Ioan Rus și Victor Paul Dobre, aflați la acel moment în funcții de miniștri. Fostul ministru de Interne i-a spus lui Dobre: "Să fugim din acest grup infracţional organizat!".

Cei doi au demisionat luni, Rus motivând că asupra lui "s-au exercitat nenumărate presiuni, au fost discuţii şi aprecieri începând cu Traian Băsescu şi cu Crin Antonescu".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite