Preşedintele PNŢCD, reacţie dură la criticile privind alianţa cu PSD: „Nu vom face jocul noii Securităţi. KGB acţionează sub hainele neo-marxiştilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelian Pavelescu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Aurelian Pavelescu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, reacţionează dur la acuzaţiile care i-au fost aduse lui şi partidului pe care îl conduce după anunţul sprijinirii listei PSD la alegerile europarlamentare. Acesta susţine că partidul său a reuşit să impună pe un loc eligibil un vechi ţărănist, preotul Christian Terheş şi astfel vocea partidului scos prin jocuri politicianiste din Parlamentul României se va auzi în Parlamentul European.

Liderul ţărănist mărturiseşte într-o lungă postare pe pagina personală de Facebook că este uluit să vadă câţi din cei care au criticat şi dispreţuit public PNŢCD-ul şi-au descoperit peste noapte dragostea faţă de partidul fondat de Iuliu Maniu şi Ion Mihalache.

Postarea integrală a liderului ţărănist: 

„PNŢCD NU VA REACŢIONA! 

CUNOAŞTEM MAI BINE CA ORICINE MANUALUL KGB DE PROPAGANDĂ: MARTIRII NOŞTRI AU PLĂTIT CU VIAŢA!

După anunţul că PNŢCD susţine lista PSD la alegerile europarlamentare, după ce a fost acceptată pe această listă PE O POZIŢIE ELIGIBILĂ candidatura lui CRISTIAN TERHEŞ, vechi ţărănist, dintr-o familie de deţinuţi politici, statul paralel a declanşat atacul.

DUPĂ MANUALUL KGB: să acopere într-un uriaş scandal acţiunea politică majoră, aceea ca vocea PNŢCD să fie din nou auzită. Minciuna şi stigmatizarea, intimidarea, blocarea oricărei dezbateri despre adevărul distrugerii României de statul paralel şi poliţia politică a acestuia.

De ce n-ar avea dreptul şi PNŢCD să aibă o voce puternică în Parlamentul European prin CRISTIAN TERHEŞ, liderul ideologic al generaţiei sale, a cărui familie a supravieţuit gulagului comunist în numele credinţei în Hristos şi al drepturilor istorice al poporului român, exponent autentic al liniei PNŢCD moştenită chiar din familia sa care s-a opus comuniştilor? De ce n-ar avea dreptul PNŢCD să se lupte pentru principiile sale în Parlamentul European? De ce n-ar avea dreptul PNŢCD să susţină un partid cu care toate celelalte partide au făcut alianţe şi au fost aduse la guvernare în ultimii 30 de ani?

PENTRU CĂ KGB-UL A HOTĂRÂT ÎNCĂ DIN 1990 CA PNŢCD SĂ DISPARĂ, IAR ACEST ORDIN A FOST DAT SECURITĂŢII ŞI A FOST DUS LA ÎNDEPLINIRE!

Astăzi KGB acţionează sub hainele neo-marxiştilor şi neo-liberalilor, cei care se opun unei Uniuni Europene puternice a popoarelor, pentru a distruge Uniunea. SE VĂD REZULTATELE!

De aceea, PNŢCD NU VA REACŢIONA, nu va face jocul reţelei noii Securităţi şi a KGB-ului din spatele ei! Nu vom răspunde provocărilor!

Sunt uluit cât de mulţi apar astăzi ca iubitori ai PNŢCD, cât de mulţi au dus grija partidului ani şi ani, au stat în suflet cu IULIU MANIU şi ION MIHALACHE. Cât de mulţi, aflaţi pe la tot felul de partide, s-au descoperit într-o singură zi, de fapt în câteva ore, MARI ŢĂRĂNIŞTI! Cât de mulţi şi-au amintit de mine şi vor să mă aducă pe ”calea cea bună”, cu artileria grea a propagandei statului paralel care domină mass-media pentru a mă compromite. Când, în alte vremuri, în care nici eu şi nici poporul nu cunoşteam reţelele din care făceau parte şi am fost în tabăra anti-PSD, tot împotriva abuzurilor de atunci, nici nu îndrăzneau să-mi treacă prin faţă. Vă ştiu pe toţi, nu valoraţi nici cât o ceapă degerată! Nu vă voi da satisfacţia de a vă răspunde, pentru că nu voi lucraţi, ci KGB-ul din spatele vostru şi uriaşa maşină de dezinformare. VOI SUNTEŢI NIMENI ŞI VEŢI RÂMÂNE ÎN ISTORIE CA TRĂDĂTORI!

PNŢCD va cere românilor să-l trimită în Parlamentul European pe CRISTIAN TERHEŞ, pentru ca vocea noastră să fie auzită şi acolo unde se pot face sau desface destine ale unor naţiuni! PNŢCD susţine lista PSD pentru alegerile europarlamentare şi desfide pe oricine care crede că ne poate împiedica să fim pe scena politică!”, a scris liderilul ţărăniştilor pe pagina sa de Facebook.

Rodica Coposu, sora Seniorului, despre alianţa PSD-PNŢCD: „E un caraghioslâc. Regret că se mânjeşte imaginea lui Iuliu Maniu. Pavelescu face fanfaronadă“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite