Preşedintele PMP: „Azi am primit un e-mail de la Dragnea. Mi-am scăpat telefonul din mână“. Cu ce ofertă a venit PSD pentru Opoziţie

Preşedintele PMP: „Azi am primit un e-mail de la Dragnea. Mi-am scăpat telefonul din mână“. Cu ce ofertă a venit PSD pentru Opoziţie

Preşedintele PMP Eugen Tomac a dezvăluit, sâmbătă, la şcoala de vară a partidului că formaţiunea sa a primit un e-mail de la PSD de pe adresa de e-mail a lui Liviu Dragnea, în care erau invitaţi să semneze pactul anunţat aseară de Viorica Dăncilă. Tomac a subliniat că singurul pact pe care îl va semna este cel „trimitere a Guvernului Dragnea 3 acasă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

În deschiderea discursului său, Eugen Tomac a relatat că Dan Barna, candidatul USR la prezidenţiale evită o dezbatere cu Theodor Paleologu. Totodată, acesta subliniază că vocea partidului său începe să fie „din ce în ce mai auzită” la nivel european.

„Oriunde te duci PSD e supărat, PNL e suparat, USR nu vrea sa vină la dezbatere cu cel mai bun candidat. (...) Ăsta e spiritul nostru, trebuie să ne păstrăm aceeaşi linie de partid.
Nu ne dăm bătuţi. Am învăţat acest spirit de la cel mai bun. Vocea PMP-ului începe să fie din în ce mai auzită la nivel european, Suntem în continuare partid cu reprezentare la nivel european”, a subliniat liderul PMP.

Acesta a mai relatat apoi că în această dimineaţă şi-a scăpat telefonul mobil din mână după ce a primit un e-mail de la Liviu Dragnea în care era chemat să semneze pactul lansat aseară de Viorica Dăncilă.
 
„În ultimele luni asistăm la o încercare disperată prin care Dăncilă vrea să ne spună că este altceva, neconflictuală, că a fost chinuită. Oameni buni, în această dimineaţă mi-am scăpat telefonul din mână, pentru că am deschis e-mailul şi văd că îmi scrie Liviu Nicolae Dragnea, mesaj către PMP. M-am uitat cu multă atenţie, zic ce s-o fi întâmplat. Preşedintele PSD ne-a scris un mesaj prin care ne invită să aderăm la ideile lui Dragnea. Apreciez gestul lui Dăncilă de a ne confirma încă o dată că este un premier marionetă, instalată de Liviu Dragnea la Palatul Victoria. Dăncilă, pleacă şi scrie în numele tău, nu în numele lui Dragnea, pentru că nu ne mai interesează ce spune Dragnea. Noi vom agrea doar la pactul trimiterii guvernului Dragnea 3 acasă”, a conchis Eugen Tomac

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: