Președintele PDL, Vasile Blaga: Îmi doresc un partid muncitor, disciplinat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Noul președinte al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, după terminarea Convenției Naționale Extraordinare că un prim obiectiv este acela de a coagula forțele de dreapta şi a mărturisit că-şi doreşte ca partidul să fie "muncitor şi disciplinat". De asemenea, pedelistul i-a cerut din nou demisia premierului făcând referire la plagiatul de care este acuzat și a explicat că "furtul este furt".

"PDL a ieșit astăzi din Convenția Națională Extraordinară cu un obiectiv extrem de clar, acela de a depune toate eforturile care depind de el pentru coagularea dreptei care să se poată opune cu succes în toamnă, USL-ului", a declarat Blaga.

"Ca președinte de partid, îmi doresc un partid muncitor, disciplinat, condus de un Birou Permanent Național lucrativ, în care toți colegii să știe exact cu ce se ocupă", a mai spus acesta. Un alt obiectiv pe care a ținut să-l precizeze președintele PDL este că trebuie să "se opună cu tărie" Uniunii și s-a arătat nemulțumit de obiectivele pe care le are USL-ul în ultima perioadă.

"Ținta noastră va fi stabilită de către conducerea partidului. Niciodată nu mi-am asumat vreun scor, vreun procent electoral, un număr de parlamentari, niciodată, nici măcar la alegerile locale, nu am stabilit scoruri, am condus campania doar în ultimele trei săptămâni și jumătate și nu aș mai vrea ca partidul să mai treacă printr-o asemenea situație", a subliniat şeful PDL.

"Obiectivele biroului sunt clar trasate, atât prin moțiune cât și prin rezoluție. Va trebui să ne ocupăm de reorganizarea partidului, că avem destulă organizație în care lucrurile nu au mers deloc în această perioadă, va trebui să reînnodăm dialogul cu societatea civilă, va trebui să ne îmbunătățim fundamental comunicarea, va trebui așa cum vă spuneam să aducem aproape de noi acel segment al societății civile care împărtășește valorile de centru-dreapta și de dreapta, dar mai ales trebuie să ne opunem cu tărie USL-ului, care nu are alt obiectiv de câteva luni decât acela de a acapara statul, de a subjuga, de a săpa în fiecare zi la temelia statului de drept, de a ataca instituțiile care nu răspund comenzilor lor politicie, de a petrece 70 la sută din ședințele de Guvern , cum declara premierul, pentru a găsi gâlceavă cu oricine ca să mascheze ineficiența actului de guvernare, de a găsi în fiecare zi grăjdani care să le acopere nelegiuirile, furturile, plagiatul", a mai spus Blaga.

De asemenea, pedelistul i-a cerut din nou demisia premierului făcând referire la plagiatul de care este acuzat și a explicat că "furtul este furt". "Nu îi cerem dlui prim-ministru Ponta să procedeze altfel în cazul domniei sale decât a procedat în cazul dlui Mang, pentru că poporul trebuie să înțeleagă, furtul este furt, și furtul intelectual este tot furt, nu poți să spui că dai înapoi ce ai furat și scapi, aici discutăm în primul rând de o problemă politică extrem de gravă care face foarte mulț rău României, indiferent câte eforturi depune USL-ul pentru a pune batista pe țambal în țară", a conchis el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite