Preşedintele Klaus Iohannis, la o terasă din centrul Timişoarei

Preşedintele Klaus Iohannis, la o terasă din centrul Timişoarei

Klaus Iohannis la terasă

Preşedntele Klaus Iohannis, însoţit de liderul PNL, Ludovic Orban, primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, şi alţi lideri liberali s-a odihnit pe o terasă în centrul oraşului Timişoara, înaintea Adunării Regionale a PNL care are loc în acest municipiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Klaus Iohannis a fost întâmpinat, duminică, de primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, care este şi liderul PNL Timiş.

Robu i-a arătat şefului statului Domul Catolic din Piaţa Unirii din Timişoara şi i-a spus că acesta va fi reabilitat cu bani de la Uniunea Europeană. De asemenea, Robu i-a mai spus preşedintelui că şi clădirea în care se află sediul PNL Timiş, din Piaţa Unirii, a intrat într-un proces de reabilitare.

Apoi, Robu l-a invitat pe Iohannis şi pe cei care îl însoţeau, pe o terasă din Piaţa Unirii.

În plimbarea sa prin centrul Timişoarei, Klaus Iohannis a mai schimbat câteva cuvinte cu o femeie care vorbea limba germană, dar şi cu câţiva absolvenţi al Liceului ”N. Lenau”, liceu cu predare în limba germană, din Timişoara.

Klaus Iohannis participă, duminică, la  Adunarea Regională a organizaţiilor PNL regiunea Vest la Timişoara. La eveniment participă aproximativ 3.500 de membri şi simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: