Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, exclus din PSD. Ţuţuianu: „N-a pupat inelul de plumb”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD, sâmbătă, decizie luată în urma Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa. Motivul invocat este că au fost identificate „disfuncţionalităţi” în activitatea lui Comănescu.

Conducerea PSD Dâmboviţa l-a exclus din partid pe Daniel Comănescu în urma unui raport al activităţii preşedintelui consiliului judeţean conform căruia ar exista mai multe „disfuncţionalităţi”, precum şi obiective care nu ar fi fost îndeplinite, scrie hotnews. Mai mult, lui Comănescu i s-a imputat că nu a informat ce progrese face în funcţia pe care o exercita. 

Rovana Plumb, preşedintele intermar al organizaţiei a anunţat că, pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, partidul îl susţine pe Alexandru Oprea, care a mai deţinut şi în trecut această funcţie. 

A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (...). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016... Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de către Comitetul Executiv'', a declarat Rovana Plumb, conform hotnews, care citează Agerpres. 

Preşedintele interimar a mai anunţat că pe 15 martie va avea loc Conferinţa extraordinară de alegeri în cadrul PSDD Dâmboviţa, la care vor participa şi Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.  

Senatorul Adrian Ţuţuianu, fost lider al PSD Dâmboviţa -în prezent membru al Pro România, partidul condus de Victor Ponta- a reacţionat la excluderea lui Comănescu printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a scris că partidul lui Liviu Dragnea se transformă într-o SRL (societate cu răspundere limitată-n.r.) şi că îndepărtarea lui Comănescu s-a întâmplat din cauză că acesta „n-a pupat inelul de Plumb”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite