Preşedintele Comisiei de cultură din Cameră, după scandalul Revelionului TVR: Voi avea marţi o întâlnire cu preşedinta CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Bulai, noul preşedinte al Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, a anunţat, duminică, faptul că a convenit cu Monica Gubernat, preşedinta CNA, să se vadă cu aceasta la Parlament, într-o întâlnire informală.

„Marţi dimineaţă voi avea o întâlnire informală la Parlament cu preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), doamna Monica Gubernat. În plină pandemie, toate instituţiile statului trebuie să lucreze împreună pentru a găsi soluţii în a opri acest fenomen care ne afectează pe toţi. Discuţia de marţi va fi despre comunicarea şi informaţiile publice care distorsionează mesajele din partea autorităţilor şi sprijinirea comunicaţională a unor măsuri de sănătate publică. Vă ţin la curent”, a scris pe pagina sa de Facebook Iulian Bulai, preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor.

Dorina Rusu, membră în Consiliul Naţional al Audiovizualului, acuză TVR că a transmis un „spectacol grotesc“ de Revelion şi că a instigat la nerespectarea regulilor de protecţie anti-coronavirus. Spectacolul TVR din seara dintre ani a conţinut momente vulgare şi ironii la adresa autorităţilor şi a celor care respectă măsurile anti-COVID. Emisiunea a fost urmărită de peste jumătate de milion de români. 

Gigel Ştirbu, fost preşedinte al Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, a explicat pentru „Adevărul” că în ultimii ani nu a fost discutat niciun raport de activitate al TVR, deoarece de fiecare dată majoritatea PSD-ALDE s-a opus, acest lucru întâmplându-se de mai multe ori în mandatul 2016-2020.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite