Preşedintele CNAS va acţiona în instanţă Antena 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele CNAS, Lucian Duţă, va acţiona în instanţă postul de televiziune Antena 3
Preşedintele CNAS, Lucian Duţă, va acţiona în instanţă postul de televiziune Antena 3

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă, a precizat, în urma acuzelor din presă, că a divorţat de soţia sa, Simona Duţă, înainte să fi fost numit preşedinte CNAS, explicând că soţia sa nu distribuie medicamente plătite de CNAS, aşa cum s-a vehicultat, ci efectuează servicii medicale oftalmologice, notează Mediafax.

Duţă a făcut aceste declaraţii după ce, la emisiunea „Sinteza Zilei", Mihai Gâdea a prezentat un scenariu în care firma deţinută de fosta soţie a preşedintelui CNAS ar fi beneficiat de plăţi din partea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

„Am divorţat în 2009 de Simona Duţă, înainte de numirea mea ca preşedinte al CNAS. Ca urmare a faptului că eram divorţat în momentul numirii în funcţia pe care o deţin, nu a existat obligaţia legală pentru ca fosta mea soţie să depună declaraţia de avere. Simona Duţă este medic oftalmolog, nu se ocupă de distribuţia de medicamente", a declarat preşedintele CNAS.

Duţă a ameninţat că va face plângere împotriva postului Antena 3.

„Această campanie aduce prejudicii nu numai dreptului meu la imagine şi viaţă privată, dar afectează şi imaginea instiuţiei pe care o conduc. Voi face toate demersurile privind acţionarea în justiţie a postului Antena 3", a spus preşedintele CNAS, Lucian Duţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite