Presa italiană: Diaconescu i-a promis lui Berlusconi funcţia de premier al României

Presa
italiană: Diaconescu i-a promis lui Berlusconi funcţia de premier al României

Dan Diaconescu FOTO Mediafax

Presa italiană îl compară pe fostul premier Silvio Berlusconi cu Dan Diaconescu şi argumentează că poveştile celor doi sunt similare: au ajuns să aibă succes prin intermediul televiziunii, ambii au avut probleme cu legea şi au intrat, în cele din urmă, în politică.

Ştiri pe aceeaşi temă

„România îl vrea pe Berlusconi“, scrie publicaţia online „Cado in Piedi“, care precizează că Dan Diaconescu, candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014 şi candidat la alegerile europarlamentare din mai, i-ar fi oferit un rol de premier fostului şef al Executivului italian, Silvio Berlusconi.

Publicaţia vorbeşte şi despre traseul lui Dan Diaconescu în politică: de la fondator al postului OTV, „cunoscut pentru emisiunile controversate care abordau subiecte oricât de vulgare“ şi în care „oricine putea acuza pe oricine de orice“ şi până la înfiinţarea PP-DD.

Potrivit publicaţiei, Diaconescu s-a aliat recent cu „mentorul“ său, Silvio Berlusconi, în condiţiile în care românii din Italia au dreptul să voteze, la europarlamentarele din mai, fie cu un candidat din ţara noastră, fie cu unul din statul în care trăiesc.

Citeşte şi:

Tribunalul Bucureşti: Dan Diaconescu poate candida la europarlamentare

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au respins vineri contestaţia depusă de jurnalistul Emil Simionescu împotriva candidaturii lui Dan Diaconescu, cap de listă la euroalegeri din partea PPDD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: